FB Gru KR 727

Technische specificaties

FB Gru KR 727
27 meter
2500 kg
700 kg
19,5 meter
230/400V
Elektrisch
2 en 4 wiel
Hydraulisch
2 K
3,10 meter
Generator of accu pakket

Omschrijving

Kooiker & Russcher Bouwkranen presenteert met trots haar nieuwste innovatie: de FB Gru KR 727, een kraan die de standaarden van efficiƫntie en veelzijdigheid naar een nieuw niveau tilt. Met een mastlengte van 27 meter en een indrukwekkende haakhoogte van 19,5 meter biedt deze kraan ongeƫvenaarde prestaties in zijn klasse.

Wat deze kraan echt uniek maakt, is zijn maximale hijscapaciteit van 2.500 kg, waarbij hij nog steeds moeiteloos 700 kg kan tillen op zijn volledige mastlengte. Met een hoogte van slechts 3,10 meter is deze kraan compact genoeg om zelfs op de meest uitdagende bouwplaatsen te manoeuvreren.

De besturing van de FB Gru KR 727 is ontworpen voor ultieme precisie en controle. Met de mogelijkheid om de assen onafhankelijk van elkaar te bedienen, kan de kraan soepel en nauwkeurig worden verplaatst, zowel met twee als vier wielen aangedreven. En met een volledig elektrische aandrijving en de keuze tussen 220V en 380V voedingsopties, is deze kraan niet alleen krachtig, maar ook milieuvriendelijk en flexibel.

De FB Gru KR 727 kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke bouwplaats met een aggregaat of een ingebouwd accupakket. Het bedienen van de kraan is een fluitje van een cent dankzij de geavanceerde afstandsbediening, waarmee zowel het draaien als het rijden kan worden geregeld.

Veiligheid staat voorop bij Kooiker & Russcher Bouwkranen, daarom is de FB Gru KR 727 uitgerust met hydraulische stempels, waardoor de kraan snel en veilig kan worden opgesteld, klaar om binnen slechts 7 minuten te draaien. Bovendien is deze kraan ontworpen met mobiliteit in gedachten, met een lage opbouw die het mogelijk maakt om vervoerd te worden op een semi-dieplader, waardoor de kosten en logistieke uitdagingen worden geminimaliseerd.

En tot slot, esthetiek is niet over het hoofd gezien – de FB Gru KR 727 kan worden geleverd in elke gewenste kleur, standaard voorzien van een duurzame 2k coating die niet alleen bescherming biedt, maar ook een professionele uitstraling garandeert.

Neem voor meer informatie over de FB Gru KR 727 contact met ons op.

X

Offerte aanvragen

Persoonlijk advies?

Johan Kooiker +31 (0) 612535684 johan@krbouwkranen.nl