Service

Wij streven ernaar dat de kraan zo goed mogelijk wordt afgeleverd. Een goede service vinden wij daarom belangrijk. De volgende service en diensten kunnen wij u aanbieden:

Transport
We beschikken over eigen transport. De bouwkraan kan op bijna alle locaties geleverd worden naar uw wens, ook levering in België, Duitsland en andere landen.

Opbouw en montage
Wanneer u een bouwkraan koopt is het mogelijk dat we de kraan bij het afleveren opbouwen en instructies geven. Zo kunt u snel en makkelijk aan de slag.
Bij het huren wordt de kraan geleverd op locatie naar wens en gemonteerd op het afgesproken tijdstip.

Reparatie en onderdelen
Ervaart u een probleem bij het gebruik van uw bouwkraan? Met onze volledig ingerichte service bus kunnen we reparatie uitvoeren bij u op locatie. Wij leveren onderdelen van nagenoeg alle merken en hebben meeste op voorraad liggen.

Accessoires
Om uw bouwkraan volledig te maken, beschikken wij over een aantal accessoires zoals: pallethaak, kettingen met hijsbanden, betonkubel, puinbak, huloklem, blokkenklem, stempelplaten, dakplatenklem, afstandsbediening, verlichting en diverse onderdelen.

Maatwerk

Speciale wensen? Aanpassen van uw huidige bouwkraan?  We helpen u graag om dit te realiseren, maatwerk is 1 van onze sterke kanten. van CAD tekening tot oplevering van machine/bouwkraan op locatie.

 

Bent u nog op zoek naar iets anders? Neem contact met ons op en we kijken naar de mogelijkheden.